Канальний осушувач повітря. Його функціонал, цінність та переваги

Одним із ключових елементів, що впливає на якість здоров’я — є повітря яким ви дихаєте.

Від  того на скільки воно чисте та зволожене залежить безліч факторів гарного самопочуття. Оптимальний показник вологості повітря — 45-60%. Часто, приміщення не можуть гарантувати нам сталий показник вологості повітря, що викликає дискомфорт при перебуванні в ньому.

В цьому випадку нам на поміч приходить спеціальне обладнання, яке забезпечить максимальний комфорт та покращить ваше самопочуття.

Сьогодні розглянемо ситуацію, коли у приміщенні підвищений рівень вологості. З’ясуємо, як за допомогою канальних осушувачів повітря збалансувати його вологість, яке обладнання краще обрати, в чому його переваги, можливості та функціонал.

Компанія Mycond пропонує серію канальних осушувачів MSHA(C), які повністю автоматизовані та зручні в експлуатації. Розглянемо детальніше їхній функціонал та можливості.

Канальні осушувачі серії MSHA(C) оснащені двома ступенями фільтрації повітря. Після проходження етапу першої фільтрації очищене повітря надходить у випарник, де волога конденсується та видаляється в дренажний патрубок, завдяки чому  відбувається процес осушення повітря. Далі осушене повітря проходить через конденсатор, де підігрівається, після чого проходить кінцеву стадію фільтрації для видалення залишків пилу і мікробів. Продуктивність осушення: 28 – 1000 л/добу. Повітря стерилізується за допомогою ультрафіолетової лампи, а також проходить іонізацію негативними іонами.

Серія представлена різними версіями для можливості вибору найбільш оптимального варіанту:

MSHA(C) – S. Однопотоковий канальний осушувач

Модельний ряд осушувачів повітря MSHA(C) – S оснащений двома фільтрами — G5 та F7, які очищують повітря від пилу та інших забруднень, ультрафіолетовою лампою та іонізатором з негативними іонами.

Основні переваги:

  • Корпус виготовлений із холоднокатаної листової сталі, вкритої порошковою епоксидною фарбою;
  • Випарник і конденсатор з епоксидним покриттям;
  • Агрегат призначений для тривалої роботи 24/7.

MSHA(C) – X. Канальний осушувач із підмішуванням свіжого повітря

У цій системі реалізований забір свіжого повітря з вулиці, яке підмішується до рециркуляційного повітря у приміщенні. Повітря стерилізується за допомогою ультрафіолетової лампи, а також проходить іонізацію негативними іонами.

Основні переваги:

  • Корпус виготовлений із холоднокатаної листової сталі, вкритої порошковою епоксидною фарбою;
  • Функція підмішування свіжого повітря;
  • Надійний і витривалий компресор для безперервної та стабільної роботи.

MSHA(C) – E. Канальний осушувач із рекуперацією тепла

Свіже повітря підігрівається в рекуператорі завдяки теплу від вихідного повітря. Такий спосіб осушування вважається ідеальним для покращення якості повітря в приміщенні.

Основні переваги:

  • Корпус виготовлений із холоднокатаної листової сталі, вкритої порошковою епоксидною фарбою;
  • ПЕТ рекуператор можна мити під час технічного обслуговування;
  • Піддон для конденсату виготовлений із нержавіючої сталі SUS304 для запобігання пошкодженню, спричиненому корозією.

Де можна застосовувати:

Осушувачами повітря серії MSHA(C) обладнують басейни, офісні приміщення, виробничі цехи, приватні будинки які розташовані на території із підвищеним рівнем вологості.

Підсумок:

Отже, для того щоб обрати максимально ідеальний варіант осушувача, потрібно зважаючи на власні потреби, критерії та бюджет.

Для детальної інформації звертайтесь до фахівців компанії Aclima, які з легкістю проконсультують та дадуть відповідь на всі запитання що виникають.