Країни Близького сходу поступово відновили приймання іноземних туристів

Щоби стимулювати свою економіку

 

Деякі країни поступово відновили приймання іноземних туристів, щоби стимулювати свою економік. Попит на приватні інвестиції у будівництво демонструє ознаки помірного відновлення. Ціни на сировину постійно зростають. Обмінний курс деяких країн коливається дуже різко. Водночас вартість доставлення на Близький Схід зросла. Збільшення собівартості спричинило зростання середньої роздрібної ціни кондиціонерів.  Обсяг ринку систем VRF на Близькому Сході у 2021 році становив 33 100 одиниць, а до 2020 року він збільшиться.

На Близькому Сході основними замовниками VRF є великі державні проєкти й попит на міні-VRF-системи зростає, переважно у віллах та кондомініумах. Багато китайських виробників активно шукають компетентних дистриб'юторів. Інвестиційні проєкти Китаю на Близькому Сході ще збільшуються, і було запущено кілька нових мегапроєктів. Японські та південнокорейські компанії зіштовхнуться з битвою з китайськими брендами за відмінних дистриб'юторів.

Азійські виробники VRF випускали продукцію одну за одною та підіймали ціни на VRF на близькосхідному ринку. Азійські виробники VRF розпочали нову стратегію на Близькому Сході: вони повторно відбирають та оптимізують OEM-клієнтів, а також розширюють співпрацю у галузі виробництва оригінального дизайну (ODM).