Сезон виставок відкритий: Aclima взяла участь у Clima Fest Ukraine-2019

Із 27 лютого по 1 березня в одному з виставкових центрів столиці відбулася перша Міжнародна виставка-фестиваль для професіоналів кондиціювання, охолодження, вентиляції та очищення повітря Clima Fest Ukraine - 2019.

Компанія Aclima не змогла пройти осторонь такого заходу. На своєму стенді ми представили теплові насоси «повітря-вода» серії Arctic Home Smart і Basic від Mycond та Yutaki S від Hitachi, фанкойли Mycond серії Silent і Glass, припливно-витяжну установку MV-I і термостати компанії Mycond, а також вентиляційні установки від польського виробника VTS.

Крім обладнання, ми представили всім відвідувачам наш навчальний центр - Академію Аclima. Всі охочі могли ознайомитися із запропонованими курсами, а саме:

  • «Менеджер проектних продажів ОВіК»;
  • «Сервісний інженер систем кондиціювання і вентиляції»;
  • «Менеджер із продажу теплових насосів»;
  • «Монтажник систем вентиляції та кондиціювання».

Також відвідувачам продемонстрували наш навчальний посібник і робоче обладнання. На ньому наші викладачі провели низку майстер-класів для учасників фестивалю, таких як:

  • «Експрес-діагностика систем кондиціювання»
  • «Як правильно встановити віддалене керування для систем кондиціювання»
  • «Цикл Карно»

Крім роботи на стенді наші спікери мали можливість виступити перед аудиторією із доповідями про вентиляційне обладнання VTS і про особливості теплових насосів. Семінари читали технічний директор компанії Aclima Костянтин Кузнєцов, спеціаліст із теплових насосів Олександр Шевченко та керівник регіональних представництв Сергій Сінюра. Презентувала Академію Aclima директорка центру Ірина Куян.

У свою чергу команда Академії Aclima провела кілька розіграшів знижок на різні курси навчання. Такої кількості охочих навчатися не очікував ніхто!

Кульмінацією всього фестивалю був розіграш грошових призів і головного трофея - автомобіля.

Ми раді були брати участь у подібному заході, вдячні організаторам за можливість професіоналам у сфері мікроклімату на таких фестивалях обмінюватися досвідом, представляти новинки обладнання, а також різні напрямки компаній.

Чекаємо всіх на наступних виставках, про які ми будемо повідомляти на сторінці у Facebooк. Долучайтеся, щоб отримувати першим всі новини!