Команда Aclima серед учасників Технічної конфренції Haier

У період із 16 по 19 вересня у м. Циндао (Китай) компанія Haier проводить один із наймасштабніших заходів - конференцію з технічного навчання для дистриб'юторів «2019 CAC Technical Training Conference».

Команда технічних фахівців і сервісних інженерів компанії Аclima - Андрій Авдєєв, Сергій Золюк, Андрій Колесник і Артем Сутула - присутня на цій конференції.

 

 «Тренінгова конференція проходить успішно і дуже плідно для нас. Ми засвоюємо багато нових знань та отримуємо більше інформації про продукти Haier CAC, що допоможе нам надати більшу підтримку нашим клієнтам» - ділиться своїми враженнями Андрій Авдєєв.

Команда Haier Commercial Air Conditioning (CAC), як відомо, є постачальником комплексних рішень. Їхні знання і розуміння проектування, установки і пуско-налагодження машин центрального кондиціювання дозволяють здійснювати якісне обслуговування обладнання. Більш того, у Haier найкраща команда на ринку з усунення несправностей, а також зі швидкого вирішення проблем післяпродажного обслуговування.