Mitsubishi Electric випустила нову лінійку прецизійних моделей кондиціонерів

Нова система Multi Density поставляється в комплекті з трирічною гарантією та ідеально підходить для об’єктів, де важливе охолодження з ретельним контролем температури, таких як центри обробки даних

Система Multi Density з’єднує внутрішні блоки Close Coupled безпосередньо з вдосконаленим зовнішнім блоком VRF. До однієї системи можна під'єднати до восьми внутрішніх блоків, в робочому діапазоні від 12,5 кВт до 50 кВт.

«Multi Density спирається на досвід, який Mitsubishi Electric має на ринку кондиціонування повітря VRF, і пропонує щось справді унікальне для сфери IT, де вимоги до якості мікроклімату є надзвичайно високі», – сказав Джеймс Чаплен, старший менеджер з продуктів Mitsubishi Electric.

Це інноваційне рішення поєднує в собі ефективність, якість та простоту відомої системи City Multi VRF з високоефективними вузлами кондиціонування повітря. Результатом є повноцінна мультиспліт-система з інверторним приводом, розроблена відповідно до найкращих стандартів якості та призначена для найнадійніших середовищ функціонування систем IT.

«Ми взяли одну з передових VRF-технологій у світі та використали її у своєму рішенні для потреб ІТ ринку. Це дозволило  забезпечити, високоефективне охолодження при набагато менших розмірах обладнання» – резюмує Чаплен.

R410A ідеально підходить для охолодження комп’ютерних систем із високою щільністю розміщення та блейд-серверів у центрах обробки даних. Він здатний впоратися зі змінами теплового навантаження, а завдяки невеликим розмірам блоки CRAC можна розмістити безпосередньо в стійках для охолодження локалізованих точок найвищого тепловиділення.