Ніхао! Команда ACLIMA зі своїми партнерами відвідали завод Haier у Циндао

Днями перша група з 11 осіб повернулася із бізнес-подорожі Китаєм. Такі поїздки ACLIMA організовує не вперше, даючи можливість партнерам та клієнтам побачити, де і як виробляють техніку Haier.

Учасники поїздки відвідали сучасний роботизований та екологічний завод Haier у Циндао із виробництва чилерів і мультизональних систем кондиціювання. Також вони мали можливість заглянути в лабораторію випробувань, побачити найвищу в світі тестову вежу мультизональних систем і R&D центр (Центр нових розробок). Нині компанія створила 10 науково-дослідних баз, 7 промислових парків, 24 виробничих і стільки ж торгівельних підприємств.

Також групі вдалося побувати в музеї побутової техніки Haier і наочно побачити наскільки стрімко розвиваються технології на ринку кліматичної техніки, як змінилися підходи до виробництва та збільшення ефективності обладнання.

Показовим є те, що Haier - провідний світовий лідер у галузі рішень для кращого життя. Вони ставлять на перше місце якість продукції. Кожен технологічний процес, кожен етап навчання нових співробітників і загальний регламент роботи здійснюються не лише під суворим контролем, але і постійно удосконалюються, щоб стати ближче до покупців і врахувати всі їхні вимоги і побажання. Такий підхід дозволяє світовому бренду Haier завжди рухатися вперед і задавати темп розвитку.

Під час поїздки, крім Циндао, команда клієнтів ACLIMA мала можливість побувати ще в Пекіні і Шанхаї. Не залишився осторонь і Амстердам, де команда провела кілька захоплюючих днів.

Ось декілька цікавих фактів цієї поїздки:

  • загальна відстань перельотів 21 500 км;
  • здійснено 6 злетів/посадок;
  • відвідано понад 10 ресторанів і пабів;)
  • зроблено незліченну кількість фотографій;
  • багато емоцій та ціла гора вражень.

Детальний фото- і відеозвіт із поїздки ми представимо пізніше, оскільки друга група нині подорожує Шанхаєм і ми на них із нетерпінням чекаємо вдома.

Тому зовсім скоро чекайте від нас ще більше цікавого!