Новий шоу-рум компанії Aclima функціює вже рік

Влітку минулого руку ми стартували з будівництвом нашого шоу-руму, де планували зібрати багато зразків кліматичної техніки і проводити практичні заняття Академії Aclima. Із чим успішно і впоралися!

У цьому нам допомагали спеціалісти з компанії «Артметалл Україна».

Оскільки ми були обмежені в часі, плануючи завершити будівництво якомога швидше і зробити все якісним, безпечним і довговічним, компанія запропонувала використовувати їхні власні розробки. Під час зведення приміщення площею 120 м2, були використані модульні технології. І найголовніше - екологічно чисті матеріали. Це дозволило скоротити терміни будівництва, а також уникнути великих витрат на створення складного фундаменту.

Сьогодні будівля вміщує в себе обладнання майже всіх брендів із портфелю компанії Aclima, великий зал для презентацій і лекцій, а також лабораторію для практичних занять слухачів курсу «Сервісний інженер систем ОВіК» і кімнату для переговорів. Крім того, за цей час в Академії Aclima стартував уже шостий набір на курси "Менеджер проектних продажів" і "Сервісний інженер систем ОВіК", а також другий на курс "Спеціаліст із теплових насосів"