Орієнтація на мінливий ринок холодоагентів. Рішення від Alfa Laval

Компанія Alfa Laval знайшла рішення, як можна відмовитися від холодоагентів на основі фтору.

Зараз майже у всіх сферах діяльності ставиться великий акцент на екологічність, ОВіК — не виключення. Компанії намагаються відмовитися від холодоагентів на основі фтору на користь альтернативам з низьким потенціалом глобального потепління. Компанія Alfa Laval зібрала всю інформацію з цього приводу в один документ, що безкоштовно доступний всім працівникам галузі. 

Цей документ називається «Орієнтація на мінливий ринок холодоагентів» і обіцяє запропонувати читачам «керівництво по вибору і впровадженню холодоагентів для різних сфер застосування в системах опалення та охолодження».

Новий технічний документ ґрунтовно описує тему та дає детальний огляд нормативної ситуації в різних частинах світу на сьогодні. Також, в документі оглядають різні варіанти доступних холодоагентів, останні тенденції ринку, і також різні типи інновацій у сфері ОВіК, що з’явились для задоволення потреб в холодоагентах з низьким потенціалом глобального потепління.

«Зміни на сучасному ринку холодоагентів набагато серйозніші, ніж ті, що були раніше» — говорить керівник відділу впровадження і розробки продукції для теплообмінників Alfa Laval, Маттео Мунарі. 

Щоб завантажити документ, перейдіть за посиланням: www.alfalaval.com/heating-and-cooling-hub.