Екологічність - безумовний тренд року, який успішно підтримує Aclima

Економічна політика провідних європейських країн особливо останніми роками рішуче спрямована на енергозбереження, поліпшення екології та збереження навколишнього середовища.

Такі тенденції зумовлені не тільки стрімким здорожчанням газу і виснаженням інших викопних ресурсів, а й погіршенням кліматичних умов у всьому світі.

Екологічна свідомість і вимогливість громадян нашої країни стосується не тільки того, чим ми харчуємося і дихаємо, а й того, як ми живемо, в яких умовах працюємо, чим опалюємо будинки і підприємства. Зростають стандарти комфорту, екологічні вимоги до якості продуктів, води та повітря.

Тому все більшої популярності в застосуванні сьогодні і в майбутньому завойовують технології, засновані на альтернативних джерелах енергії, і сучасні «зелені» енергозберігаючі технології для систем опалення, вентиляції та кондиціонування будівель. Справа не тільки в тому, що експлуатація системи з енергозберігаючим обладнанням дозволяють скоротити на 30-50% експлуатаційні витрати, а в тому, що збереження навколишнього середовища стає нагальною потребою для майбутніх поколінь українців.

Компанія Aclima підтримує і пропагує для широкого застосування інноваційні технології, що зберігають екологію і забезпечують чистоту навколишнього середовища

  • Ми підтримуємо і допомагаємо впроваджувати «зелені» енергозберігаючі технології, що відповідають жорстким європейським і міжнародним нормам енергоспоживання.
  • Ми пропонуємо екологічно чисте обладнання, що знижує викиди CO2 в атмосферу, розраховане на довгу безпечну для навколишнього середовища експлуатацію.
  • Наше обладнання не тільки використовує альтернативні джерела енергії, а й скорочує енергоспоживання за рахунок рекуперації - збереження тепла, що виходить або внутрішнього повітря, а також для скорочення енерговитрат при холодопостачанні.
  • Ми популяризуємо безпечні еко-технології, реально економні в експлуатації, для будинку, комерційного впровадження і промислових застосувань.
  • Інженерні рішення від Аclima засновані на сучасному обладнанні ОВіК і досконалої автоматиці, що забезпечує максимальну економію енергоресурсів у найкоротші терміни окупності капіталовкладень.

Економічна доцільність застосування енергозберігаючого обладнання стала особливо очевидною в умовах зростання вартості енергоносіїв протягом декількох останніх років.

Замість централізованого теплопостачання все більше об'єктів переходять на енергоефективні автономні котельні, де вигідна установка замість старих витратних газових котлів котельних установок на біопаливі або більш економічних котлів із високим ККД. Найбільшу значну економію поточних витрат на теплопостачання та кондиціювання при реконструкції та модернізації існуючих систем теплопостачання забезпечують теплонасосні системи опалення та охолодження будинків і споруд. Універсальність теплових насосів і широкий модельний ряд дозволяють підібрати інженерне рішення для будь-яких застосувань: опалення та кондиціювання приватних будинків, опалення та охолодження комерційних об'єктів, підігріву води для басейнів або технологічних потреб підприємств.

Сучасні інноваційні кліматичні системи вентиляції і кондиціонування, засновані на інверторних технологіях, точно і гнучко відгукуються на навантаження по холоду і теплу, їхнє впровадження до 30-40% скорочує експлуатаційні витрати і на рівень вище забезпечує ступінь комфорту.

Аclima - компанія, що пропонує інноваційні, економічно вигідні інженерні рішення

Енергоефективні припливно-витяжні установки Mycond, Casals і повітрооброблюючі агрегати великої продуктивності Weger точно і економно контролюють чистоту і якість повітряного середовища.

Теплові насоси Mycond, RCgroup і Hitachi, пропоновані Aclima, дозволяють знайти екологічно чисте, оптимальне за потужністю, енергоефективне інженерне рішення для тепло/холодопостачання будинку, офісу, супермаркету, установи, готелю, цеху або басейну. Такі теплові насоси типу повітря-вода, повітря-повітря, вода-вода, легко інтегруються в нові або модернізовані кліматичні системи.

Найбільш ефективні та екологічні рішення для IT-центрів, телекомунікаційних центрів, дата-центрів ідеально реалізуються з прецизійними агрегатами від RCgroup, що подаються в Україні компанією Аclima.

Сучасні промислові і напівпромислові системи кондиціонування, опалення і вентиляції від Haier дозволяють створювати гнучкі і економні системи з внутрішніх і зовнішніх блоків для контролю і підтримки заданих параметрів мікроклімату в багатокімнатних або багатоповерхових будівлях.

До інших, екологічно чистих і енергоефективних систем із використанням сучасних озонобезпечних холодоносіїв, представлених у каталозі нашої компанії, належать агрегати від RCgroup, Hitecsa, Decsa, Mycond для промислового і напівпромислового виробництва холоду/тепла: це компресорно-конденсаторні блоки, чилери, теплові насоси, руфтопи, фанкойли, дахові кондиціонери та інше обладнання.

Для створення сучасних систем керування кліматичним устаткуванням Аclima пропонує різноманітні системи автоматики та керування, а також системи диспетчеризації від Атмік, Україна. Для повного контролю мікроклімату ми пропонуємо також широкий вибір осушувачів повітря найвищої якості від Trotec, а також системи зволоження від Dristeem і Mycond, які відповідають усім екологічним стандартам.

Екологічність, енергоефективність, економічність - ось основні переваги устаткування, пропонованого компанією Aclima для активного впровадження у вітчизняній комунальній та промисловій сфері, а також у будівництві.

Наша компанія пропонує екологічно чисте енергоефективне обладнання, зокрема, обладнання з використанням теплових насосів, оскільки у технологій альтернативного енергопостачання є найкращі перспективи і пріоритети для розвитку і все більшого поширення у всьому світі.