Haier вже 14й рік поспіль відзначили Брендом великої побутової техніки №1 у світі!

Відповідно до річного звіту за 2022 рік, опублікованого Euromonitor International, головним постачальником стратегічних досліджень ринку, бренд Haier є лідером на ринку побутової техніки.

Відповідно до річного звіту за 2022 рік, опублікованого Euromonitor International, головним постачальником стратегічних досліджень ринку, бренд Haier є лідером на ринку побутової техніки.

Відповідно до щорічного звіту Euromonitor International, Haier 14-й рік поспіль отримує цю нагороду як лідер на ринку великої побутової техніки. Такого результату компанія досягла завдяки надзвичайним продажам розумних рішень від бренду, таких як холодильники, пральні машини, морозильні камери та винні охолоджувачі.

Надзвичайні показники продажів у цих чотирьох категоріях знаменують собою нову віху для компанії на світовому ринку великої побутової техніки: це 15-й рік поспіль, коли Haier поспіль займає перше місце серед холодильних приладів, 14-те місце для пральних приладів, 13-те місце для холодильників для вина та 12-те поспіль для морозильних камер.

Понад тридцять років Haier є провідним брендом у сфері побутової техніки, що сприяє розвитку галузі за допомогою штучного інтелекту. В епоху Інтернету речей (IoT) Haier продовжує свою місію утвердження себе як провідного світового бренду, прагнучи забезпечити високоякісну технологічну продуктивність домогосподарств у всьому світі та зробити їх «розумними».

Компанія Haier поставила потреби клієнтів у центр своєї стратегії, застосувавши підхід Групи «нульова дистанція до споживача», який за останні роки оновив екосистему бренду для досягнення все більш кращих результатів.

Haier Europe використовує цифрові платформи для досліджень і розробок, виробництва, маркетингу, контролю якості, логістики та послуг зі своїми брендами Candy, Hoover і Haier. Для підтримки своїх цілей щодо зниження витрат і підвищення операційної ефективності Haier також використовує операційну систему, яка включає в себе платформенний дизайн, інтелектуальне виробництво, співпрацю через Інтернет, налаштування, розширення обслуговування клієнтів і цифрове управління.

 

Сертифікат Euromonitor 2023

Більше інформації можна знайти за посиланням:

https://www.haierhvac.eu/en/news/euromonitor-international-appoints-haie...