Кому і навіщо потрібні чилери Climaveneta

Компанія Climaveneta S.p.A - провідний європейський бренд із майже 50-річним досвідом із виробництва сучасного промислового кліматичного обладнання.

Climaveneta спеціалізується на унікальних енергоефективних рішеннях для промислового охолодження, обігріву та підігріву води із залученням відновлюваних джерел енергії. Для кожного об'єкта підбирається гнучке та економічне бізнес-рішення завдяки великому досвіду розробок, інтегрованому дослідному підходу багатонаціональної групи Mitsubishi Electric. Основними принципами розробки кліматичного обладнання Climaveneta є:

  •  максимальна енергоефективність;
  • низький рівень шуму;
  • максимальна рекуперація та використання відновлювальних джерел тепла.

Все обладнання Climaveneta,зокрема, і чилери, за сферою застосування ділиться на:

  • Рішення Climaveneta для комфортних застосувань, розроблені для створення комфортних умов у людних місцях, навіть у найскладніших житлових, міських, готельних, спортивних і торговельних проектах. Тут важливі енергозбереження та рівень шуму.
  • Рішення для виробничих умов, де технології охолодження забезпечують контроль температури виробничих процесів або продукції, а також під час виробництва та зберіганна продуктів харчування і напоїв.
  • Рішення для охолодження забезпечують надзвичайно точний контроль температури, вологості і фільтрації повітря для центрів обробки даних, комп'ютерних центрів і телекомунікаційних додатків.

У великій лінійці обладнання Climaveneta широко представлені агрегати для промислового охолодження - мінічилери, чилери і багатофункціональні пристрої, із водяним і повітряним охолодженням, моноблоки або агрегати з виносними конденсаторами, потужністю від 4 до 4200 кВт.

Основні групи чилерів для систем кондиціювання і техпроцесів, які випускає Climaveneta

  1. AIR COOLED CHILLERS - чилери з повітряним охолодженням конденсатора - водоохолоджувальні агрегати або холодильні машини з конденсатором, що охолоджується повітрям. Можуть працювати на кондиціювання будівель і для підтримки умов технологічних процесів

 

  1. AIR COOLED CHILLERS – FREECOOLING -чилери з повітряним охолодженням із фрікулінгом - водоохолоджувальні агрегати з теплообмінником природного охолодження, із можливістю використовувати природне довкілля з більш низькою температурою повітря. Працюють за умови, що температура зовні нижче температури теплоносія на вході агрегату. Вигідні для об'єктів із постійними запитами по холоду - у центрах обробки даних, у виробничих або цивільних будівлях.

                      

  1. AIR COOLED CHILLERS - EVAPORATIVE FREECOOLING - чилери з повітряним охолодженням і випарним фрікулінгом (природним випарним охолодженням) функціюють економніше через систему випарного охолодження, яка знижує температуру зовнішнього повітря. Пристрій допоможе отримати додаткову вигоду від природного охолодження завдяки розширеному температурному діапазону для зовнішніх умов.

  1. WATER COOLED CHILLERS - чилери з водяним охолодженням конденсатора - високопродуктивні агрегати для внутрішньої установки, із EER до 5 і вище, службовці для підготовки холодної води. Застосовуються в багатьох галузях промисловості.

    

  1. CONDENSERLESS CHILLERS - агрегати безконденсаторні -  блоки для монтажу всередині приміщень, що використовуються для виробництва охолодженої води. Агрегати можуть підключатися до виносних конденсаторів.

Переваги чилерів Climaveneta

Чиллери - найбільш продуктивне та ефективне промислове кліматичне обладнання для контролю мікроклімату в будівлях і спорудах великого обсягу. Найбільш часто зустрічається схема організації холодопостачання в промислових масштабах - чилер-фанкойл, із передачею холоду/тепла через теплоносій у повітряному середовищі.

Чилери Climaveneta у складі кліматичних систем для кондиціювання і теплопостачання (із тепловими насосами) - агрегати, які застосовуються для 4-х трубних систем, можуть працювати тільки на охолодження, тільки на обігрів, на охолодження з рекуперацією тепла, як чилер і бойлер, для одночасного задоволення вимог щодо холодної та гарячої сторін, без необхідності складних налаштувань режиму роботи.

Різноманітність модельного ряду чилерів Climaveneta дозволяє дібрати найбільш економічно вигідне рішення для кожного об'єкта.

Ці агрегати підтримують максимальний рівень комфорту, відрізняються прекрасними показниками енергоефективності, простою інтеграцією в будь-яку технологію, відповідають європейським екологічним нормам щодо впливу на навколишнє середовище і стандартам із економічного енергоспоживання (сертифікація Eurovent).

Завдяки використанню альтернативних джерел енергії, рекуперації тепла, точній мікропроцесорній системі керування експлуатація чилерів Climaveneta відрізняється підвищеною економічністю.

Промислові чилери Climaveneta - ідеальний вибір обладнання та широка гама рішень для створення максимально комфортних умов бізнесу або виробництва.