Умови співпраці з компанією Aclima

Шановні партнери! Для початку співпраці з компанією Aclima або продовження існуючих партнерських відносин з реалізації кліматичного обладнання, Вам необхідно ознайомитись та дотримуватись наступних умов

Шановні партнери!

Для початку співпраці з компанією Aclima або продовження існуючих партнерських відносин з реалізації кліматичного обладнання, Вам необхідно ознайомитись та дотримуватись наступних умов:

  1. Необхідно підписати договір про співпрацю з компанією Aclima.
  2. Ціна на обладнання з максимальною знижкою надається лише авторизованій проєктно-монтажній компанії, співробітники якої пройшли навчання в Академії Aclima.
  3. Ціна з максимальною знижкою можлива тільки за умов реєстрації проєкту. Потрібно надати Вашому персональному менеджеру компанії Aclima інформацію про тип об’єкту (офіс, ресторан, магазин і т. п.) та адресу його розташування. В окремих випадках менеджер може подати запит про додаткову інформацію.

Переваги роботи з нами:

  • В компанії працює більше 80 співробітників, які готові допомогти Вам у вирішенні питань, що пов’язані з кліматом. Представництва компанії Aclima є в Одесі,  Харкові, Львові та Дніпрі.
  • Завдяки різноманітному асортименту обладнання, починаючи від спліт-системи і закінчуючи абсорбційним чилером, Ви маєте змогу обрати з широкої лінійки товарів саме ту техніку, яка необхідна для Вашого проєкту. 
  • Розробку правильного концептуального рішення для кожного окремого об’єкту виконують технічні спеціалісти компанії Aclima, які також надають техніко-економічне обґрунтування обраного обладнання.
  • Відділ маркетингу допомагає в оформленні пропозиції для замовника.
  • Ваш персональний менеджер компанії Aclima, за необхідністю, буде залучений до переговорів із замовником, для презентації переваг нашого обладнання та технічного рішення.
  • Ви можете замовити у нас всі необхідні розрахунки для об’єктів, починаючи від розрахунків теплопритоків та повітрообміну і закінчуючи повноцінним робочим проектом. За умови реалізації запропонованого проекту з підібраним обладнанням – ми повертаємо кошти за дану послугу.
  • Ми консультуємо на етапі монтажу, надаємо всю необхідну технічну документацію.
  • Для об’єктних продаж ми готуємо індивідуальні пропозиції з надання та налаштування обладнання для віддаленого моніторингу та керування системами*.                             *Залежить від кількості, типу та бренда обладнання. Уточнюйте у Вашого менеджера по кожному окремо взятому проекту.  
  • Перший запуск обладнання на об’єкті виконують інженери компанії Aclima.
  • Aclima Service надає можливість оформлення розширеної гарантії на все обладнання.
  • Сервісні спеціалісти компанії не тільки консультують по телефону, а й виїжджають на об’єкт і виконують необхідні ремонтні роботи як при гарантійному випадку, так і після закінчення гарантії.
  • Ми підтримуємо наявність на складі не тільки різноманітного товару, але й запчастин для нього.

Але і це ще не всі плюси роботи з нами. Ми даруємо Вам можливість отримувати позитивні емоції та спогади завдяки програмі «Подорожуй з Aclima», під час поїздок за кордон на заводи виробників, за присутності на спільних корпоративах як в Україні, так і за кордоном.

Компанія Aclima є беззаперечним лідером на кліматичному ринку, що пропонує гнучкі умови співпраці. А найголовніше те, що ми готові вигравати разом з відкритими та чесними партнерами, а також пропонувати обладнання та фінансові умови, які приводитимуть всіх до перемоги.

Заповніть форму та станьте партнером Aclima вже сьогодні!

Співпраця з Aclima

Це поле - обов’язкове
Це поле - обов’язкове
Це поле - обов’язкове
Це поле - обов’язкове
Це поле - обов’язкове
Це поле - обов’язкове
Це поле - обов’язкове