Осінній сезон виставок компанії «Aclima» можемо вважати завершеним!

5 виставок, 5 великих міст України і більше 4300 гостей - наше маленьке досягнення на великому шляху.

Ось і завершився наш осінній сезон заходів на 2017 рік!

За 3 місяці компанія «Aclima»  встигла зробити 5 виставок в різних точках України. Ми почали відкривати сезон в Одесі, а закривали його в Києві.

Перша – під назвою «ЕнергоСфера» проходила з 9 по 11 вересня в Одесі. Це була одна із наймасшатабніших виставок в сфері енергоефективності. За 3 дні роботи стенд з тепловими насосами відвідало більш, ніж 300 чоловік.

В Харкові наша компанія презентувала обладнання і брала участь в форумі «BUILD & ENERGY. KHARKIV EXPO 2017», який проходив з 27 по 29 вересня. Загальна кількість людей на цій виставці – більше 400.

У Львові з 3 по 6 жовтня на виставці «Буд-ЕКСПО-Осінь» наші гості змогли вживу побачити як працюють теплові насоси, припливно-витяжні установки та дизайнерські фанкойли для інтер'єрів. А також отримати консультацію від наших спеціалістів, які завжди раді допомогти. Учасники та гості виставки були неймовірно активні і за всі дні виставки її відвідало більше 1100 людей.

В Запоріжжі з 11 по 13 жовтня компанія «Aclima» взяла участь в виставці «Будівництво та енергозбереження». Основними темами були сучасні системи енергозбереження, системи кондиціювання, опалення та багато іншого. Наш стенд відвідало близько 600 людей.

А закривала сезон наша компанія в Києві, де ми брали участь в форумі «Енергоефективність. Відновлювана енергетика - 2017». Вона відбувалася з 7 по 9 жовтня і цілих 1900 людей активно взяли участь та взаємодіяли з нашою компанією!

Ми хочемо виразити велику подяку організаторам, партнерам та гостям. Найцінніше для нас – це ваша увага та активна участь. Нам вдалося показати своє обладнання на 5 виставках в 5 великих містах України – Одеса, Харків, Львів, Запоріжжя, Київ. За ці 11 днів наш стенд встигли відвідати більше 4300 людей.

«Aclima» буде і надалі виступати в ролі учасника та організатора заходів, і ми будемо дуже раді бачити саме вас в ролі гостя на наших виставках. Слідкуйте за новинами на нашому сайті, щоб не пропустити все найцікавіше!