Свою техніку Aclima представила на виставці енергоефективного обладнання в Києві

Із 6 по 8 листопада компанія Aclima взяла участь у ХІ Міжнародній спеціалізованій виставці «Енергоефективність. Відновлювальна енергетика-2018» у межах XIV Міжнародного конгресу.

Мета заходу - застосування нових світових практик у будівельній галузі, а також підвищення енерго- та ресурсозбереження.

На стенді нашої компанії для відвідувачів було представлене обладнання трьох брендів - теплові насоси Hitachi, теплові насоси та припливно-витяжні установки Mycond, а також тепловентилятори та повітряні завіси нового в нашій колекції польського бренду VTS.

Хочемо зазначити, що присутні на виставці активніше почали цікавитися тепловими насосами, їхніми можливостями, окупністю, а також установкою. Адже це обладнання є одним із найефективніших нині та об'єднує в собі найостанніші розробки у сфері використання відновлювальних джерел енергії для теплопостачання та підігріву води.

У майбутньому ми плануємо ще неодноразово брати участь у подібних виставках, допомагаючи споживачеві обрати для себе відповідне енергоефективне кліматичне обладнання.

Слідкуйте за нами у Facebook і першими дізнавайтеся новини нашої компанії!