Європейське обладнання бренду VTS тепер у портфелі «Aclima»!

Ми раді повідомити Вам про черговий особистий успіх «Aclima», який максимально показує наше прагнення бути універсальною компанією для наших партнерів. У липні 2018 року компанія «Aclima» і найбільший світовий виробник кліматичних агрегатів VTS підписали дилерську угоду, яка дає право представляти весь спектр обладнання компанії VTS на території України.

 

Ми вважаємо своєю місією стежити за успішними світовими тенденціями проектних продажів у галузі інженерних систем і знайомити наших покупців з найкращими технічними рішеннями в кожній з галузей:

  • Ми одні з перших, хто намагався приділити велику увагу молодому і зростаючому ринку теплових насосів у 2014-му році, запропонувавши агрегати побутового та промислового призначення «MYCOND» і "HITACHI".
  • Потім у 2015-му році представили Україні обладнання промислової та напівпромислової серії світового лідера ринку кондиціонерів концерн «HAIER», продукція якого має незаперечні переваги і найсучасніші інноваційні рішення, що підкорюють сьогоднішнього європейського покупця.
  • У минулому, 2017 році, довіру нашій компанії висловив світовий лідер кліматичної галузі компанія MITSUBISHI electric, довіривши нам право представляти в Україні їхній бренд холодильного обладнання CLIMAVENETA.
  • З цього року «Aclima» є довгостроковим стратегічним торговельним партнером VTS в Україні. Ця можливість стала реальною, в першу чергу, завдяки загальному розумінню завдань, що стоять перед нашими компаніями для досягнення лідируючих позицій на кліматичному ринку України.

В наш час немає фахівця кліматичної галузі в Європі, Далекому та Близькому Сході, Північній Америці, яка б не чула про вентиляційне обладнання VTS. Сьогодні компанія VTS GROUP ставить перед собою найбільш амбітну мету з усіх можливих - БУТИ НОМЕР ОДИН СЕРЕД ВИРОБНИКІВ У СВІТІ З ВИРОБНИЦТВА КЛІМАТИЧНИХ АГРЕГАТІВ ПОВІТРЯ. Ця мета озвучена ТОП менеджментом компанії в 2016-му році, і частина цієї мети вже стала реальністю раніше - з 2007-го року VTS займає лідируючі позиції в світі за кількістю проданих вентиляційних і опалювальних агрегатів. Цій меті підпорядкований весь стратегічний розвиток компанії в останнє десятиліття.

VTS в цифрах:

  • 5 континентів
  • 40 країн світу
  • 300 опалювальних і вентустановок щодня отримують клієнти по всьому світу
  • 6 регіональних складально-виробничих центрів (Атланта, Дубай, Москва, Шанхай, Варшава, Мумбаї)
  • На 15-й рік - 630 000 агрегатів по всьому світу
  • 7 000 000 000 м повітря в годину безперервно доставляється агрегатами VENTUS у приміщення, де перебуває людина

Компанія «VTS» змогла домогтися таких результатів завдяки трьом складовим:

  1. Стабільно висока якість продукції.
  2. Найкращі ціни на ринку.
  3. Короткий термін поставки.

Ці три складові політики ринку гарантують, що VTS завжди на один крок попереду, у будь-якому куточку світу.

Досліджуючи кращу практику у сфері автопромисловості, VTS створило мережу з 6 ефективно функціонуючих логістичних центрів (Атланта, Дубай, Москва, Шанхай, Варшава, Мумбаї). Це гарантує найкоротший на ринку термін поставки, незалежно від регіону у світі.

Масове виробництво пристроїв категорії AHU дозволяє VTS запропонувати обладнання за найбільш конкурентоспроможною ціною і зберегти свої кращі технічні характеристики і якості сервісу.
 

Звичайно, продукція отримала визнання передових інженерів ринку та спеціалістів із  EUROVENT, ASHRI, NATO, ISO та ін.

З 1998-го року компанія не зупиняє виробництва найпопулярнішого тепловентилятора в Європі VOLCANO.
У 2006-му році компанія VTS вперше презентувала вентиляційні агрегати VENTUS.
У 2014-му році лінійка обладнання компанії поповнилася чотирма типорозмірами агрегатів канального типу N-Type.
2016 рік - оновлення модельного ряду флагмана компанії тепловентілятора VOLCANO і VOLCANO EC.
2017 рік - новий ряд повітряних завіс WING (EC).

Початок 2018 го року ознаменувався важливою подією, а саме:

  • появою установок нового покоління серії Ventus COMPACT підвісного (5 типорозмірів від 500 до 3000 м³/год) і стаціонарного типів (8 типорозмірів від 1500 до 15 000 м³/год). Установки оснащені вбудованою автоматикою, сучасними алгоритмами керування та електродвигунами EC останньої генерації.

ДИВИТИСЬ ВІДЕО VENTUS COMPACT

Підтверджуючи стратегію нашої компанії - пропонувати більше, ніж просто найкраще обладнання, - інженери «Aclima» раді будуть допомогти Вам із наданням грамотної консультації і добору опалювального і вентиляційного устаткування бренду VTS. Ми готові так само використовувати обладнання VTS в комплекті з індивідуальною автоматикою, із будь-яким холодильним обладнанням або тепловим насосом (компресорним блоком, чиллером або мультизональною системою), а також як основний вентиляційний агрегат під час розробки комплексного концептуального рішення клімату на Вашому об'єкті.