Модульні теплові насоси Mycond

Модульні теплові насоси повітря-вода або модульні чилери з функцією теплового насосу Mycond серії MCU є ефективним і економічно вигідним рішенням для опалення та кондиціювання об'єктів комерційної сфери.

Це відмінне і компактне обладнання для економного контролю мікроклімату готельно-ресторанних комплексів, офісних або адміністративних будівель, спортивних споруд, розважальних центрів, пансіонатів або баз відпочинку із басейнами, приміщень підприємств або інших комерційних об'єктів.

Модульні теплові насоси MCU найбільш ефективно інтегруються в системи з фанкойлами, вент. установками, іншими низькотемпературними доводчиками, із використанням як теплоносія води або інших морозостійких рідин.

Переваги теплонасосного обладнання Mycond

  • Теплонасоси MCU використовують альтернативні джерела енергії - теплову енергію повітря, є кращою заміною систем на газі, твердому паливі або електроенергії, для модернізації витратних систем опалення та кондиціювання.
  • Діапазон моделей MCU зручний для будь-яких напівпромислових або промислових об'єктів: холодопродуктивність 30...130 кВт, теплопродуктивність 35...140 кВт.
  • Високоефективні спіральні компресори, повірені та якісні повітряні мідно-алюмінієві і кожухотрубні водяні теплообмінники гарантують зниження витрат на опалення і кондиціювання в кілька разів, порівняно з традиційними котельнями.
  • Чиллери MCU працюють на екологічно безпечному холодоагенті R410A, що абсолютно нешкідливо для навколишнього середовища.
  • Модульне компонування дозволяє підібрати систему найбільш близьку до номінальної за потужністю нагріву та охолодження, а також наростити сумарну потужність до 2 МВт.
  • Модульне теплонасосне обладнання Mycond MCU - найкращий вибір для впровадження в новобудовах, комплексного вирішення завдань із опалення та кондиціювання, а також для приготування великої кількості гарячої води, наприклад для комерційного басейну.
  • Стійка робота за невисоких температурах і компактна зовнішня установка зручні для монтажу на даху або ділянці землі поруч із об'єктом.
  • Легкий і швидкий монтаж та невисока вартість скорочують сумарні капіталовкладення.

Функційні можливості теплових насосів MCU з повітряним охолодженням конденсатора

  1. Високоякісні комплектуючі: спіральні компресори Copeland (1,2 або 4 шт.), Кожухотрубні випарники, V-подібна конструкція конденсатора, електронно-розширювальний вентиль.
  2. Зручне керування - настінний пульт - виносний контролер, віддалений доступ через протоколи MODBUS.
  3. Висока теплопродуктивність за температур: для MCU -10...+ 46 °С.
  4. Компонування груп до 16 модулів із потужністю по холоду до 2 МВт.
  5. Захисні функції: захист від перевантажень компресора, автодіагностика, захист від високого і низького тиску, перевантажень вентиляторів, електрощита.

Конструктивні виконання модульних теплових насосів «повітря-вода» серії MCU

Серія STANDARD MCU-YH - теплові насоси повітря-вода стандартного виконання з кожухотрубним випарником, із мікропроцесорним контролером 3-го покоління. Будь-який теплонасос із групи може працювати на опалення або охолодження провідним, що зручно за безвідмовної роботи системи. Економна робота агрегату на 1 ступені потужності, потім на 2-й, що зручно за часткового або повного навантаження.

Серія RECOVERY MCU-YHR - модель теплового насоса з 100% рекуперацією тепла. Має герметичний спіральний компресор на R410A, мідно-алюмінієвий ефективний повітряний теплообмінник, осьовий вентилятор. Моделі можуть працювати в різних режимах: на охолодження, опалення приміщень; охолодження + рекуперація (використання надлишків тепла на нагрів води); підготовка гарячої води. Особливо корисні для об'єктів, де є постійна потреба в теплі/холоді та нагріванні води: ресторани, лікарні, готелі, пансіонати, оздоровчі центри.

Серія EVI MCU-YHE - спеціальні низькотемпературні моделі теплових насосів від MyCond для ефективного охолодження/нагріву приміщень комерційного призначення. Комплектується високоефективним компресором від EMERSON, стійко та економно працює за технологією EVI навіть за температури зовні -25 °C. Конструкція і розміри повітряного теплообмінника і водяного теплообмінника збільшені для більшої потужності нагріву й охолодження.

Серія TECHNO MCU-YHА - нові універсальні енергоефективні теплові насоси з ЄC-вентиляторами, розраховані на тривалу роботу на охолодження або обігрів у широкому діапазоні зовнішніх температур, до -20 °C. Унікальна система керування з електронним клапаном, гнучке регулювання швидкості вентилятора для мідно алюмінієвого повітряного теплообмінника, спіральний компресор, - всі комплектуючі ідеально дібрані для економної та ефективної роботи теплового насоса в технологічних процесах або на комерційних об'єктах.

Модульні теплові насоси MCU від британського бренду Mycond - нове покоління енергоефективного обладнання, що використовує альтернативні джерела енергії. Такі модульні агрегати, засновані на сучасних технологіях, найкращим та економним за вкладеннями способом, забезпечать контроль мікроклімату і потреби в нагрітій воді протягом усього року. Теплонасоси Mycond серії MCU завдяки невисокій вартості - економічно вигідне обладнання для модернізованих і нових систем тепло/холодопостачання.