15 осіб вже отримали КОМПЕНСАЦІЮ до 3 тис євро кожен за установку теплових насосів Hitachi і MYCOND!

15 реалізованих об'єктів з нашими тепловими насосами і 40 в процесі. Як стати учасником програми? Читайте в статті

Компанія «Акліма» - дистриб'ютор унікальних брендів на території України. Наші менеджери працюють кожного дня, щоб допомогти вам розібратися у всіх складних питаннях. Ми - учасники програми IQ Energy, в рамках якої ви не тільки зможете встановити енергоефективний тепловий насос, чи навіть сучасну припливно-витяжну установку, а й отримати приємний бонус у вигляді компенсації вартості і монтажа обладнання. У нас вже 15 закінчених проектів з тепловими насосами Mycond або Hitachi і ще 40 на стадії реалізації. Ми не обіцяємо, а виконуємо і доводимо, що підтверджено нашими задоволеними клієнтами, які вже взяли участь в цій програмі. «Акліма» надає консультації та підтримку клієнтів на всіх етапах реалізації, допоможе підібрати тепловий насос індивідуально для вашого проекту.

На сьогоднішній день клієнти отримали компенсацію по програмі в розмірі понад 40 тисяч євро, що не може не вражати, адже всі виплати йдуть у валюті.

Більш детальну інформацію про програму ви можете отримати у вашого персонального менеджера, ознайомитися тут або за телефоном:

+38 (044) 500-00-59.

* Програма IQ Energy  є фінансовим інструментом для сприяння удосконалення в області енергоефективності в житловому секторі України відповідно до європейських стандартів. У проекті IQ Energy передбачена підтримка донорів і видача кредитів банками, які є лідерами на ринку України. Індивідуальний позичальник може отримати компенсацію в сумі до 3 000 євро. Виплата становить 35% від суми кредиту або інвестицій в енергоеффектівние технології.