Aclima отримала нагороду з енергоефективності в межах програми IQ energy

Наша компанія стала кращою в номінації «Національна мережа в категорії теплові насоси»

Урочиста церемонія відбулася 14 листопада в Києві. Європейський банк реконструкції і розвитку спільно з партнерами відзначив досягнення програми і нагородив кращих партнерів, які підтримують енергоефективність та відновлювальні джерела енергії в Україні в межах програми IQ energy.

Aclima отримала цілком заслужену нагороду «Національна мережа в категорії теплові насоси» за видатні продажі зелених технологій і зусилля із просування «зеленої» економіки в Україні.

Також у заході взяли участь і представники донорів IQ energy, місцевих органів влади, міжнародних організацій, банків-партнерів та інших компаній.

Нагадаємо, що програма IQ energy спрямована на житловий сектор України і призначена для стимулювання інвестицій у підвищення енергоефективності житла. Банки-партнери надають жителям України кредити для придбання енергоефективних рішень для свого житла, у випадку нашої компанії - теплових насосів. Після цього проекти позичальників перевіряються експертами IQ energy і вони отримують грант розміром 35% від вартості удосконалень, які були зроблені.

Сума гранту розраховується не тільки на основі вартості основного обладнання, а й містить вартість монтажних робіт і допоміжних матеріалів, якщо вони також придбані в кредит у банку-партнері програми IQ energy.

Хочемо зазначити, що в каталозі програми IQ energy представлені теплові насоси Mycond серій ARCTIC HOME BASIC та ARCTIC HOME SMART, як найбільш вигідне рішення для опалення будинків або квартир.