Aclima припиняє співпрацю з деякими дилерами та формує «чорний список»

Компанія «Aclima» представляє на українському ринку системи вентиляції і кондиціювання від провідних світових виробників та співпрацює з багатьма компаніями-дилерами по всій Україні.

Для забезпечення офіційної гарантії, правил конкуренції, кваліфікованого сервісу та прозорих умов між дилерами та нашою компанією підписується договір, в якому прописані всі умови співпраці. У разі порушення цих умов ми вимушені розірвати партнерські відносини з компанією, яка їх порушила.

Зважаючи на це, із 17 січня 2019 року компанія «Асlima», як офіційний дистриб’ютор кліматичного обладнання в Україні, заносить у «чорний список» та припиняє співпрацю з наступними дилерами:

Компаніям, із якими припинена співпраця та які додані у чорний список, призупиняється постачання техніки з асортименту компанії «Аclima», сервісна та гарантійна підтримка. Обладнання брендів портфелю Аclima придбане у вищезазначених дилерів після припинення співпраці вважається неофіційним та технічно не підтримується нашою компанією та заводом-виробником.

Ми зацікавлені у співпраці тільки з відповідальними дилерами і сподіваємося на розуміння та підтримку в цьому питанні усіх інших партнерів та клієнтів.