Haier на виставці CRH 2021

Презентація повноцінних сценаріїв повітряних рішень від Haier

32 виставка China Refrigeration Expo проходила в Шанхайському новому міжнародному виставковому центрі (SNIEC) з 7 по 9 квітня 2021 року. Як лідер комерційного кондиціонування повітря в області IoT, компанія Haier Air Conditioning оголосила на цій грандіозній події концепцію «Розумні будівлі, Зелена планета», яка спрямована на розширення можливостей будівельної галузі та просування «Ініціативи по зниженню викидів вуглецю» за допомогою професійних рішень для інтелектуальних будівель.

 

 

Super Aqua (ATW Heat Pump)

Теплові насоси Haier Super Aqua використовують інверторний компресор постійного струму і двигун вентилятора постійного струму, що може значно підвищити ефективність. Даний продукт має високий рейтинг енергоефективності A +++ при температурі води на виході 35 ° C. Крім того, він може сприяти захисту навколишнього середовища за допомогою екологічно чистого холодоагенту R32. Для побутового гарячого водопостачання максимальна температура води на виході може досягати 60 °C, що відповідає потребам у гарячій воді для кухні та ванної кімнати.

 

MRV S

Завдяки своїй компактній конструкції та пристосуванню до простору зовнішні блоки серії MRV-S завоювали визнання численних клієнтів. Установки з максимальною потужністю 12 к.с., Довжиною трубопроводу до 300 м і максимальним перепадом висоти 50 м можуть працювати в різних умовах. А модернізований до MRV-SII може здійснювати самоочищення внутрішніх і зовнішніх блоків за допомогою обмерзання і розморожування випарника. Між тим, внутрішній блок також може піддаватися високотемпературної стерилізації при температурі + 56 °C для ефективного видалення бактерій, вірусів і забезпечення здорового повітря для споживачів.

MRV 5-H

Лінійка MRV 5-H дуже потужна, максимальна сумарна потужність може досягати 136 к.с. Зовнішній блок оснащений компресором EVI й вторинним теплообмінником переохолодження, що дозволяє машині ефективно працювати при високих і низьких зовнішніх температурах. Крім того, Haier CAC також випустила серію канальних блоків. Всі серії здорових канальних внутрішніх блоків оснащені модулями УФ-стерилізації та двигунами вентилятора постійного струму, щоб піклуватися як про здоров'я, так і про комфорт.

Розумні холодильні машини Smart Chiller Plant

Haier займається модернізацією і запускає інтелектуальну установку для реалізації централізованого управління чилером, водяним насосом і градирнею, яка може автоматично знаходити точку оптимального стану для роботи цього обладнання за допомогою технології штучного інтелекту. Це інтелектуальна, ефективна й автоматична холодильна установка з S-NPLV 6.5.

Hi-BMS

В цьому році Haier запустила власну платформу інтелектуальних будівель Hai-BMS. На екрані ви бачите повний огляд Hai-BMS. Архітектура цієї системи складається з 6 рівнів: пристрої, IoT, шлюз, програмне забезпечення, інтерфейс і додаток. Пристрої, такі як кондиціонер, датчики, вентиляція, охорона, освітлення можуть бути підключені до системи Hai-BMS через технологію IoT і шлюз перетворювача. Потім Hai-BMS буде здійснювати віддалене управління і моніторинг пристроїв через додаток, ПК і т.д., що може задовольнити потреби в управлінні будинками в різних галузях. Зараз Hai-BMS успішно застосовується на внутрішньому ринку Китаю.

Haier продовжує розширювати можливості користувачів для будівництва більш інтелектуальних, енергозберігаючих, ефективних і надійних екологічних будівель, а також створює орієнтовані на користувача комплексні інтелектуальні та енергозберігаючі кліматичні рішення на основі технологій IoT.