Лінійка Haier MRV у списку субсидій для теплових насосів у Німеччині

Федеральне управління з економічних питань та експортного контролю (BAFA) у Німеччині включило зовнішні блоки Haier VRF до списку субсидій.

Федеральне управління з економічних питань та експортного контролю (BAFA) у Німеччині оголосило, що всі зовнішні блоки Haier VRF тепер включені до його списку субсидій на енергоефективні теплові насосні установки.
Клієнти, які обирають систему теплових насосів Haier MRV, отримають державну субсидію у розмірі 35% від витрат, а якщо замінити масляний обігрівач, субсидія зросте до 45%. Витрати включають не тільки ціну самого блоку, але також установку, введення в експлуатацію та утилізацію старої системи.

Гнучка та високоефективна система MRV пропонує повне рішення VRF для широкого спектру застосувань, де потрібне велике комфортне охолодження та опалення, що робить його ідеальним для офісів, магазинів, готелів, закладів охорони здоров’я та освіти.

Менеджер рішень HVAC для Північної Європи Кевін Нофз сказав: «Той факт, що ми зараз претендуємо на субсидії на теплові насоси BAFA, ще більше підкреслює вражаючу енергоефективність асортименту MRV. Система теплового насоса MRV 5 DC Inverter з низьким рівнем шуму оснащена безперервною технологією постійного струму, чотиригранною безперервною котушкою теплообмінника, системою автоматичного звернення, що зменшує час введення в експлуатацію, вдосконаленою системою управління холодоагентом та можливістю використання Zigbee-зв'язку для зменшення потреб у проводці».

«Коли котли, що працюють на викопному паливі відходять у минуле, тому повітряні теплові насоси забезпечують більш стійку альтернативу. Використовуючи як джерело відновлювану енергію ззовні для охолодження, опалення та підігріву води, вони стають ключовим гравцем на шляху до вуглецево нейтрального суспільства. Субсидія BAFA лише зробить MRV більш привабливим для споживачів та допоможе пришвидшити зміни, необхідні для досягнення наших майбутніх екологічних цілей».

Компанія Haier HVAC Solutions пропонує клієнтам усі необхідні поради щодо отримання субсидії. У високоякісному діапазоні MRV потужність зовнішніх блоків варіюється від 8 кВт. до 104 кВт у поєднанні. Ці зовнішні системи, що легко встановлюються, мають повний спектр типів внутрішніх блоків, що задовольняють всі потреби в застосуванні.

На додаток до отримання субсидій та пропонування чудових технічних рішень, асортимент Haier MRV у 2021 році також пропонує великі переваги для установника за допомогою схеми Haier VRF Ultimate Rewards. Усі покупці Haier MRV у Німеччині матимуть можливість отримати цілий ряд чудових подарунків від розкішних електромобілів або велосипедів до ділових подарунків, таких як мікроавтобуси компанії та інструменти для встановлення HVAC.

Діапазон MRV ідеально підходить для всіх застосувань, асортимент MRVS пропонує потужність від 10 кВт до 33 кВт у зовнішньому блоці та трубопроводи до 300 м. Діапазон MRV5 пропонує від 22 кВт до 63 кВт в окремих модулях та комбінації до 252 кВт з трубопроводами довжиною 1000 м для великих проектів. Всі ці блоки можна підключити до великої кількості внутрішніх блоків, а також вентиляційних установок AHU, пропонуючи абсолютно гнучку систему.

Більше інформації про системи Haier дізнайтесь за посиланням https://aclima.ua/uk/catalog/haier