Успішне завершення «2019 CAC Technical Training Conference» від Haier

Компанія Haier провела технічну конференцію, в якій взяли участь понад 60 професійних фахівців більш ніж з 30 країн світу.

Із 17 по 19 вересня компанія Haier провела технічну конференцію «2019 CAC Technical Training Conference», в якій взяли участь понад 60 професійних фахівців більш ніж з 30 країн світу. Ми не могли пропустити таку подію, тому 4 спеціалісти технічного та сервісного відділів ACLIMA приєдналися до команди слухачів. В рамках конференції проводилися навчальні курси, які включали в себе установку, налагодження, технічне обслуговування і практичну експлуатацію для MRV 5, MRV 5-RC, чилерів, ATW і т.д.

В ході навчання технічні менеджери Haier детально представили всі продукти і провели поглиблений розбір технічних характеристик з менеджерами з усього світу, щоб допомогти їм краще зрозуміти продукт.

 

Також, щоб краще освоїти новий продукт Haier MRV 5-RC, після навчального курсу Haier CAC організував конкурс із розбирання та встановлення на місці. Учасники були розділені на групи, в кожній з яких було по два представника з різних компаній, яким необхідно було завершити розбирання MRV 5-RC.

Хочемо зазначити, що команди, в яких були представники компанії «АКЛІМА» зайняли 2-е і 4-е місця.

Завдяки конференції з технічного навчання представники технічного та сервісного відділу АКЛІМА отримали краще уявлення про продукти Haier та їх основні характеристики. Haier CAC і далі продовжить надавати потужну технічну підтримку за допомогою більш інноваційного та інтерактивного навчання.